GELECEĞİN SULTANLARI LİDERE YENİLDİ! 0-3

15 Şubat 2016

Bolu Belediyespor İnkılâp İlköğretim Okulu Bayan Voleybol Takımımız hafta sonu sahasında grup lideri Bursaspor’u konuk etti. Karşılaşma boyunca oynadığı oyunla izleyenlere güzel bir maç izleten geleceğin sultanları güçlü rakibine 3-0 yenildi.

İlimizi Türkiye Voleybol 3.Lig 3.Grupta temsil eden Bolu Belediyespor İnkılâp İlköğretim Okulu Bayan Voleybol Takımımız ligin 15.haftasında grup lideri Bursaspor'u konuk etti. Karşılaşma boyunca üstün oynayan lider Bursaspor sahadan 3-0 galip ayrılan taraf oldu. Maça iki takımda galibiyet parolası ile çıkarken konuk ekip Bursaspor ilk sette üstünlüğü sağladı ve seti 25-16 kazanarak tabelayı 1-0'a getirdi. İkinci sette kazanmak isteyen Bolu Belediyespor İnkılâp İlköğretim Okulu takımı güçlü rakibi karşısında biraz daha etkili olmasına rağmen bu seti de kaybetmekten kurtulamadı ve seti 25-18 kazanan Bursaspor farkı ikiye çıkardı. Son sette daha etkili olan Geleceğin Sultanları 22 sayı almasına rağmen seti kaybetti ve bu seti de 25-22 kazanan Bursaspor sahadan 3-0 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü. Sahadan mağlup ayrılan Bolu Belediyespor İnkılâp İlköğretim Okulu Takımımız ise 9 puanla 8.sırada kaldı.

Geleceğin Sultanları ligin 16.haftasında ligin güçlü ekiplerinden Maliye Okulları’na konuk olacak.