HENTBOLCULARIMIZ GÜLE OYNAYA KAZANDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
PAYLAŞ
14 Mart 2020

Ligde haftalar önce Play-Of'u garantileyen hentbol kadın takımımız son maçta Kütahya Ülküspor'u farklı yenmeyi başardılar.

Kadınlar Hentbol 2.ligi A gurubunda Playoff oynamayı haftalar öncesinde garantileyen, Hentbol Kadın takımımız sezonun son maçında oynadıkları güzel oyun ve aldıkları galibiyetle birlikte ligi lider olarak kapattılar.  

34-24'lük galibiyetimizle sona eren maçın ardından açıklamalarda bulunan kadın hentbol takım antrenörümüz Sercan Marangoz "Kadınlar Hentbol 2.ligi A gurubunda Play-off oynamayı haftalar öncesinde garantileyen, sezonun son maçında oynadıkları güzel oyun ve aldıkları galibiyetle birlikte ligi lider olarak kapatan sporcularımızı kutlarım. Ayrıca bize her zaman destek veren başta Bolu Belediyespor kulüp Başkanımız Sinan Barut olmak üzere Sportif Direktörümüz Faik Mert Dönmez, Yönetim kurulu Üyemiz İlker Aktaş'a, salon konusunda herzaman yardımcı olan GSİM Müdürlüğüne, sporcu ailelerimize ve tabiki Bu başarıyı sonuna kadar hak eden kar, kış demeden antrenmanları aksatmadan çalışan sporcularımiza canı gönülden teşekkür ederim" dedi. 

Bahçelievler Mahallesi Leylak Sokak Baro Evi No:27/1  Merkez / BoluTel: 0374 210 29 29Faks: 0374 210 29 29