BOLU BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMIMIZ YEMEKTE BULUŞARAK YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
PAYLAŞ
11 Ağustos 2020

Bolu Belediyespor voleybol takımımız 2020-2021 sezonu hazırlıklarına başlamak için toplandı. Bolu’da sezon öncesi hazırlıklarına başlayacak olan takımımız Gazelle Otel’de düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Yemeğe Kulüp Başkanımız Sinan Barut, Bolu Belediyespor Sportif Direktörü Faik Mert Dönmez, voleybol takımımız baş antrenörü Salih Yergin, teknik ekip ve takım oyuncuları katıldı. Yemek öncesi söz alan Kulüp Başkanımız Sinan Barut; ’’Öncelikle hepiniz Bolu’muza hoş geldiniz. Düzenlenen yemekle birlikte yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız. İnşallah bu sezon istediğimiz yere ulaşırız. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum. ’’dedi. Kulüp Başkanımız Sinan Barut’tan sonra söz alan baş antrenörümüz Salih Yergin; ‘’Böyle bir yemekle bir araya geldiğimiz için Kulüp Başkanımız Sinan Barut’ta takımımız adına teşekkür ederim. Yapılan Covid-19 test sonuçlarında takımımızda herhangi bir pozitif vakaya rastlanmamıştır. Bizde bu sonuçlarla beraber bir anca önce çalışmalarımıza başlayacağız. Güzel bir sezon olmasını temenni ediyorum. İnşallah her şey gönlümüzce olur.’’ dedi.

Daha sonra yenilen yemeğin ardından takım oyuncuları ve teknik ekip kendilerini tanıtarak voleybol takımımız yeni sezon hazırlıklarına başlamış oldu.  

Bahçelievler Mahallesi Leylak Sokak Baro Evi No:27/1  Merkez / BoluTel: 0374 210 29 29Faks: 0374 210 29 29