SULTANLARIMIZ 2. ETAP ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

12 Eylül 2020

Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımımızda 2. etap kamp hazırlıkları devam ediyor. 17 Temmuz Spor Salonunda yapılan son çalışmada sportif direktörümüz Faik Mert Dönmez ve sporcularımız Fatma Beyaz, İdil Naz Kanbur ve Dilara Yergün hazırlık kampı ile ilgili açıklamalarda bulundular.

SPORTİF DİREKTÖRÜMÜZ FAİK MERT DÖNMEZ

"Yaklaşık 1 aylık çalışmanın ardından hazırlık maçlarına başladık. İstanbul'da Sultanlar liginden iki önemli rakiple karşılaştık. İki karşılaşmada çok verimli geçti. Bizim amacımız bu pandemi sürecinde bu hastalığa yakalandırmadan şampiyonluk yolunda gayet iyi bir şekilde ilerlemek. Sinan başkan geldiğinde iki yıllık bir plan program yaptık. Geçen sene ilk basamağı gerçekleşirdik bu sene ikinci basamağı gerçekleştirerek sultanlar ligine çıkmak isitiyoruz. İnşallah Bolu Belediyespor'un yıllardır beklediği bu özleme son noktayı koyacağız"

FATMA BEYAZ

"Yorucu ve tempolu bir çalışma yapıyoruz, çok çalışıyoruz günde çift anrenman programı uygulanıyor. Ama ara ara takımı adapte edecek aktivitelerle nefes alıyoruz. Amacımız sezona iyi hazırlanmak. Hazırlık maçında Sultanlar liginde yer alan iki güçlü rakibe karşı etkili bir oyun ortaya koyduk. Amacımız bu sezon kupayı Bolu'ya getirmek tek hedefimiz şampiyonluk. Bir aydır beraberiz ve takım olduğumuza inanıyorum. Çok güzel işler olacak, çok güzel şeyler olacak. O havayı yakaladık"