TEŞEKKÜRLER KÖK TARIMSAL GIDA TİC. LTD. ŞTİ.

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
PAYLAŞ
9 Ekim 2020

2020-2021 sezonunda hedefini Sultanlar Ligi olarak belirleyen Bolu Belediyespor kadın Voleybol Takımımız ilk maçına Kayseri’de çıkacak. Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji ile karşılaşacak olan sultanlarımızın bu deplasmanda sponsoru Kök Tarımsal Gıda tic. Ltd. Şti. oldu.

 Geçtiğimiz yıl büyük bir başarı yakalayarak Play-Of’lara kalan ekibimiz yeni transferlerinin de kadroya dahil olması ile iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. 4 hazırlık karşılaşmasında güçlü rakiplerle karşılaşan filenin sultanları yeni sezonun ilk maçında Kayseri temsilcisi Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji ile karşılaşacak. Bu zorlu mücadelede ekibimizin deplasman masraflarını Kök Tarımsal Gıda tic. Ltd. Şti. karşılayacak. 

Kök Tarımsal Gıda Tic. Ltd. Şti’ye ile şirket  yetkilisi ve ortağı Erkan Bektaş’a teşekkür eden başkanımız Sinan Barut “Bu sezon heyecanımız ve hedefimiz daha büyük. Bu önemli yolda ilk maçımıza çıkacağız. Bu deplasmanlarda esnaflarımız ve iş adamlarımız sağ olsunlar bizlere büyük destek veriyorlar. Bu haftada ilk maçımızda, ilk deplasmanımızda Kök Tarımsal Gıda Tic. Ltd. Şti bizleri yalnız bırakmadılar. Şirket yetkilisi ve ortağı Erkan Bektaş’a ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederiz” dedi.

Bahçelievler Mahallesi Leylak Sokak Baro Evi No:27/1  Merkez / BoluTel: 0374 210 29 29Faks: 0374 210 29 29