KULÜBÜMÜZDEN TÜRKİYE VOLEYBOL FEDERASYONU BAŞKANI ÜSTÜNDAĞ’A ZİYARET

15 Ocak 2021

Başkanımız Sinan Barut ve antrenörümüz Salih Yergin Türkiye Voleybol Federasyonu başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile bir görüşme gerçekleştirdiler.

TVF Kadınlar 1. Liginde 2020-2021 sezonunun ilk yarısında oynadığı 10 maçın 9’unu kazanarak dikkatleri üzerine çeken ekibimizde başkanımız Sinan Barut ve voleybol baş antrenörümüz Salih Yergin Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın misafiri oldular. Görüşmede başkan Mehmet Akif Üstündağ kulübümüz Bolu Belediyespor’un çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldılar. Başkanımız Sinan Barut ise Bolu Belediyespor’un hedeflerini ve amaçlarını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a aktarırken, Türk Voleybolu hakkında görüş alışverişi yaptılar. Ziyarette başkanımız Sinan Barut Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a Bolu Belediyespor kaşkolu hediye etti.