SPORCU AİLELERİ İLE BİR ARAYA GELDİK

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
PAYLAŞ
21 Ocak 2016

2015-2016 Sezonu öncesi Bolu’yu 3.Ligde temsil eden İnkılap İlköğretim Okulu Bayan Voleybol takımını bünyesine katarak geleceğin Voleybolcuları’nı yetiştirmek isten Bolu Belediyespor Kulübümüz, geçtiğimiz gün alt yapı oyuncularımızın aileleri ile BOBES GYM’de bir araya geldi. Söyleşi şeklinde geçen toplantıya kulübümüzün Sportif Direktörü Yılmaz Özen, Voleybol A takım antrenörümüz İsmail Yengil ve Tayfun Urluoğlu katıldı.

Kulübümüz geleceğin voleybolcularını yetiştirmenin alt yapısını yaparken, bir yandan da sporcu aileleri ile bir araya geliyor. Sezon başında yapılan görüşmeler sonrası kulübümüzün voleybolda alt yapısı olan İnkılap İlköğretim Okulu Bayan Voleybol Takımı oyuncuları ve aileleri ile kulübümüzün Sportif Direktörü Yılmaz Özen, Voleybol A takım Antrenörümüz İsmail Yengil ve Tayfun Urluoğlu BOBES GYM’de düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Sohbet ve söyleşi eşliğince geçen toplantıda Sportif Direktörüz Yılmaz Özen, kulübümüz hakkında ve alt yapıya verdiğimiz önem hakkında sporcu ailelerine bilgiler verirken, A takım Antrenörümüz İsmail Yengil ise Voleybol’un faydalarını ve bunun bir meslek olduğunu ifade etti. Toplantının daha sonraki bölümünde ise sporcu aileleri kulübümüz hakkında ve çocuklarının gelecekleri hakkında sorular sorarken, Sportif Direktörümüz Yılmaz Özen, Antrenörlerimiz İsmail Yengil ve Tayfun Urluoğlu sorulan sorulara cevap verdi.

Sportif Direktörümüz Yılmaz Özen, bu toplantıların her geçen gün artacağını ve sporcuların performansları hakkında ailelerin bilgilendirileceği ifade edildi.     

Bahçelievler Mahallesi Leylak Sokak Baro Evi No:27/1  Merkez / BoluTel: 0374 210 29 29Faks: 0374 210 29 29