YARENLER TARAFTAR GRUBUNDAN BAŞKANIMIZA ZİYARET

29 Aralık 2020

Kulübümüz Bolu Belediyespor'un en büyük destekçilerinden Yarenler taraftar grubumuzun liderleri ve üyeleri yeni yıl için hazırladıkları 2021 takvimini başkanımız Sinan Barut'a yaptıkları ziyaretle hediye ettiler.

Yapılan ziyarette Yarenler taraftar grubu Bolu Belediyespor'un hem salonda hem de diğer sportif alanlarında başarılı çalışmalarını takip ettiklerini Pandemi sonrası daha önce olduğu gibi yeşil beyazlı ekibin yanında olacaklarını belirttiler.

Başkanımız Sinan Barut ise taraftarımızın her zaman desteklerini hissettiklerini Bolu’nun adını sporda duyurmak için el birliği ile çalışacaklarını ifade etti. Başkanımız Barut ayrıca Yarenler taraftar grubunun 2021 takvimlerinin kulübümüzde ve ofisinde yıl boyunca en güzel yerde asılı kalacağını belirterek ziyaretleri için teşekkür etti.