“BOLU HALKINA ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ YAŞATMAK İSTİYORUZ”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
PAYLAŞ
15 Şubat 2021

TVF Kadınlar 1. Liginde ligde oynadığı 14 maçın 13’ünü kazanarak 1. Ligde tüm dikkatleri üstüne çeken kulübümüz Bolu Belediyespor’da başkanımız Sinan Barut hedefe adım adım ilerlediklerini kalan maçları da kazanarak Play-Of’lara kayıpsız gitmek istediklerini belirtti.

Başkanımız Sinan Barut yaptığı açıklamada “Sezon başı ve devre arası hazırlık dönemimizi iyi geçirmenin meyvelerini topluyoruz. Bu süreçte çok şükür Covid-19 ile ilgili bir problem yaşamadık. Takımımızı en iyi şekilde izole ediyoruz ve en iyi şekilde antrenmanlarımızı yaptırmaya çalışıyoruz” dedi.

Kulüp olarak  tüm spor kulüplerinde olduğu gibi ekonomik sıkıntılar yaşasak ta Belediye Başkanımız Tanju Özcan ile birlikte bizlere destek olan iş adamlarımız ve esnafımız hep bizimle birlikteler diyeN başkanımız Sinan Barut “Tanju başkanımız sporcularımıza parasal yönden açıklamalarında hiçbir sıkıntılarının olmayacağını belirtti. Kendisi ile bu konularda sürekli görüşüyoruz. Onun bu desteği ile biz de bütün enerjimizi sahaya spora veriyoruz. El birliği ile Bolu Belediyespor’u daha iyi yerlere taşıyacağız. Sultanlar ligine de çıkarak Bolu halkına bu sezon bir şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyoruz” dedi.

Bahçelievler Mahallesi Leylak Sokak Baro Evi No:27/1  Merkez / BoluTel: 0374 210 29 29Faks: 0374 210 29 29